Musical Award voor Mitch

Een droom die uitkomt!


Mitch heeft op de afgelopen editie van het Musical Award Gala 2016 de Award voor “Beste Mannelijke Bijrol” in een kleine musical in de wacht gesleept voor zijn rol in Rent.

“Ik ben hier oprecht ontzettend blij mee.. Het was een droom voor mij om de rol van Angel te spelen, en wat ben ik blij dat deze is uitgekomen en dan wel in deze mooie versie van het M-lab!”

Rent mocht die avond ook de Award voor “Beste Kleine Musical” in ontvangst nemen.

Dit was de 15e editie van het Musical Award Gala en vond plaats op 6 januari 2016 in het Beatrix Theater.

De Jubileumuitzending was live te volgen op NPO 1 - Avrotros

Uitzending gemist

VIDEOVIDEO.html

Iedere werkdag om 16:00 op Disney XD


Milo Murphys Wet speelt zich af in hetzelfde universum als Phineas and Ferb en zit vol droge humor die leuk is voor alle leeftijden. De serie heeft ook een echte old school vibe zoals de Disney films in de jaren 90, waar veel mensen naar terug verlangen.

Milo probeert er altijd het beste van te maken. Samen met zijn dappere vrienden, Melissa en Zach, beleeft Milo ongelooflijke avonturen: van het ontmoeten van aliens tot het afdalen diep onder de aarde, en dat allemaal dankzij de wet van Murphy.


Deze animatieserie is gecreëerd door Dan Povenmire en Jeff Marsh de makers van Phineas en Ferb.

Disney’s Milo Murphy’s Wet

Met Mitch als Zack Underwood

SUPERSTAR VR

Nederlands Film Festival


De VR Film “Superstar VR” is geselecteerd voor de Gouden Kalf Competitie van het Nederlands Film Festival.

Regisseur Steven Wouterlood loodst de kijker in 360 graden-VR langs de hoogte- en dieptepunten uit een hectische dag van een jonge Nederlandse wereldster-dj: van gillende tienerfans bij je limousine tot een stressvol interview. De dag eindigt uiteraard met een wervelend festivaloptreden voor een publiek van duizenden

De Film met o.a. Loes Haverkort, Dennis Weening, Dennis Overeem en Mitch Wolterink is van woensdag 20 september t/m zondag 24 september te zien op de Neude in Utrecht in de ‘Superstar Limousine’! Bezoekers kunnen (gratis) de limousine in en de film beleven met een VR-bril. 

BESTE BAAN

Nu te zien op CLUB NEXT!
In deze gloednieuwe webserie van Club Next, duiken we in de bijzondere (bij)banen van jongeren. Wat kun je nog meer doen dan vakkenvullen en bollenpellen? Mitch gaat op onderzoek uit!KOOS & MOOS

De “Groene” Kinderserie
Mitch is te zien in de nieuwe “groene” Kinderserie Koos & Moos!


Koos de Koala gaat samen met zijn vriend Moos op zoek naar antwoorden over de natuur en het milieu

Spelenderwijs leren ze kids (en volwassenen ) hoe we samen beter voor de aarde kunnen zorgen en deze groen kunnen doorgeven aan volgende generaties. De avonturen zitten vol met grappige momenten én leuke liedjes!


In elke aflevering worden er uitstapjes gemaakt naar spannende plekken zoals de jungle of een papierfabriek.

Abonneer je kids dus snel op het kanaal van Koos & Moos. 

Acteur & Presentator

Mitch Wolterink