BESTE BAAN

Nu te zien op CLUB NEXT!In deze gloednieuwe webserie van Club Next, duiken we in de bijzondere (bij)banen van jongeren. Wat kun je nog meer doen dan vakkenvullen en bollenpellen? Mitch gaat op onderzoek uit!Musical Award voor Mitch

Een droom die uitkomt!


Mitch heeft op de afgelopen editie van het Musical Award Gala 2016 de Award voor “Beste Mannelijke Bijrol” in een kleine musical in de wacht gesleept voor zijn rol in Rent.

“Ik ben hier oprecht ontzettend blij mee.. Het was een droom voor mij om de rol van Angel te spelen, en wat ben ik blij dat deze is uitgekomen en dan wel in deze mooie versie van het M-lab!”

Rent mocht die avond ook de Award voor “Beste Kleine Musical” in ontvangst nemen.

Dit was de 15e editie van het Musical Award Gala en vond plaats op 6 januari 2016 in het Beatrix Theater.

De Jubileumuitzending was live te volgen op NPO 1 - Avrotros

Uitzending gemist

VIDEOVIDEO.html

KOOS & MOOS

De “Groene” Kinderserie
Mitch is te zien in de nieuwe “groene” Kinderserie Koos & Moos!


Koos de Koala gaat samen met zijn vriend Moos op zoek naar antwoorden over de natuur en het milieu

Spelenderwijs leren ze kids (en volwassenen ) hoe we samen beter voor de aarde kunnen zorgen en deze groen kunnen doorgeven aan volgende generaties. De avonturen zitten vol met grappige momenten én leuke liedjes!


In elke aflevering worden er uitstapjes gemaakt naar spannende plekken zoals de jungle of een papierfabriek.

Abonneer je kids dus snel op het kanaal van Koos & Moos. 

Acteur & Presentator

Mitch Wolterink

14 DE MUSICAL

Een brutale ode aan Johan Cruijff!


Bij nummer 14 denkt iedereen natuurlijk meteen aan één van Nederlands grootste iconen aller tijden. 14 de musical laat zien hoe Cruijffie, een eigenwijze, gevoelige Amsterdamse jongen, uitgroeit tot een wereldster. Een verhaal over ambitie, liefde, vriendschap, eenzaamheid en verraad.

14 de musical is verre van een alledaagse musical. Zo zingt “de musical-Cruijff” zelf niet; hij houdt het bij voetballen en zijn nuchtere en vindingrijke uitspraken. De Cast, waaronder Mitch, duikt razendsnel van de ene in de andere rol. Verder is er plaats voor muziekgenres als rock, opera en hiphop, en wordt het toneelspel aangevuld met digitale projecties. Scenarioschrijver en regisseur Tom de Ket rekt de grenzen van het musicalgenre flink op.

14 de musical speelt in het gloednieuwe AFAS Theater Leusden bij Amersfoort. 14 de musical is gemaakt in samenwerking met AFAS Software en Cruyff Management.

Voor kaarten en meer info kijk op: www.14demusical.nl

ACH MIJN WEDERHELFT

Vanaf 3 oktober in Frascati


Een theatraal onderzoek in drie delen over de seksuele revolutie van toen, nu en morgen. Met één ticket zie je drie delen in drie zalen op één avond. Als toeschouwer kies je zelf het startpunt en zo ook het verhaal van jouw trilogie.

Jorden (gespeeld door Mitch) en Mehmet gaan trouwen. Mehmet  wil  een open huwelijk, maar Jorden stemt alleen toe op voorwaarde dat zij beiden PrEP gaan slikken; de preventieve vaccinatiepil tegen HIV. Een existentiële crisis breekt uit, want als PrEP doorslaggevend is voor een gezonde relatie, is die relatie dan op zichzelf wel gezond? Kan Mehmet dat weigeren? En is het wel oké dat je partner zulke eisen stelt? 

Ach Mijn Wederhelft  is een onderzoek naar de nieuwe vormen van  safe seks  en de stigmatisering rondom seksuele vrijheid. Over de opkomst van de anticonceptiepil en de parallellen met de hedendaagse  PrEP-pil. Want wie heeft zeggenschap over het lichaam? En bij wie ligt de verantwoordelijkheid?

Regie & tekst zijn in handen van Gavin-Viano.

Voor kaarten en meer info kijk op: www.frascatitheater.nl/voorstelling-achmijnwederhelft-gavinviano