Musical Award voor Mitch

Een droom die uitkomt!


Mitch heeft op de afgelopen editie van het Musical Award Gala 2016 de Award voor “Beste Mannelijke Bijrol” in een kleine musical in de wacht gesleept voor zijn rol in Rent.

“Ik ben hier oprecht ontzettend blij mee.. Het was een droom voor mij om de rol van Angel te spelen, en wat ben ik blij dat deze is uitgekomen en dan wel in deze mooie versie van het M-lab!”

Rent mocht die avond ook de Award voor “Beste Kleine Musical” in ontvangst nemen.

Dit was de 15e editie van het Musical Award Gala en vond plaats op 6 januari 2016 in het Beatrix Theater.

De Jubileumuitzending was live te volgen op NPO 1 - Avrotros

Uitzending gemist

VIDEOVIDEO.html

Iedere werkdag om 16:00 op Disney XD


Milo Murphys Wet speelt zich af in hetzelfde universum als Phineas and Ferb en zit vol droge humor die leuk is voor alle leeftijden. De serie heeft ook een echte old school vibe zoals de Disney films in de jaren 90, waar veel mensen naar terug verlangen.

Milo probeert er altijd het beste van te maken. Samen met zijn dappere vrienden, Melissa en Zach, beleeft Milo ongelooflijke avonturen: van het ontmoeten van aliens tot het afdalen diep onder de aarde, en dat allemaal dankzij de wet van Murphy.


Deze animatieserie is gecreëerd door Dan Povenmire en Jeff Marsh de makers van Phineas en Ferb.

Disney’s Milo Murphy’s Wet

Met Mitch als Zack Underwood

SUPERSTAR VR

Nederlands Film Festival


De VR Film “Superstar VR” is geselecteerd voor de Gouden Kalf Competitie van het Nederlands Film Festival.

Regisseur Steven Wouterlood loodst de kijker in 360 graden-VR langs de hoogte- en dieptepunten uit een hectische dag van een jonge Nederlandse wereldster-dj: van gillende tienerfans bij je limousine tot een stressvol interview. De dag eindigt uiteraard met een wervelend festivaloptreden voor een publiek van duizenden

De Film met o.a. Loes Haverkort, Dennis Weening, Dennis Overeem en Mitch Wolterink is van woensdag 20 september t/m zondag 24 september te zien op de Neude in Utrecht in de ‘Superstar Limousine’! Bezoekers kunnen (gratis) de limousine in en de film beleven met een VR-bril. 

#Tagged de serie

Nu te zien op YouTube & NPO 3#Tagged de serie, geregisseerd door Martijn Winkler is gebaseerd op de prijswinnende korte film #Tagged (o.a. Best International Short Film op Dublin Web Fest, Best Director op The European Independent Film Festival, en Grand Prize op New Media Film Festival in Los Angeles) en vertelt zes verhalen van jonge mensen die de onbedoelde gevolgen van hun smartphonegebruik niet overzien.

Bekijk de serie nu online op YouTube & NPO 3 en vanaf volgendjaar op televisie!


FUN HOME - ITA

24 jul t/m 4 augVanaf 24 juli is Mitch is te zien in de musical Fun Home. Een samenwerking van Opus One en Internationaal Theater Amsterdam.

Fun Home is een autobiografische Off-Broadwaymusical, gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van Alison Bechdel. Het verhaal speelt zich af in het hedendaagse Pennsylvania met flashbacks naar het recente verleden en vertelt over de bijzondere relatie tussen Alison en haar vader. Alison ontdekt lesbisch te zijn. Wanneer zij zich tot haar vader wendt voor steun, stuit zij op een muur. Haar vader blijkt zelf homoseksueel te zijn maar is nooit uit de kast gekomen. Zo zet haar coming out zíjn leven op losse schroeven. Deze zomer exclusief twee weken te zien in Internationaal Theater Amsterdam (voorheen Amsterdamse Stadsschouwburg).


Voor meer informatie kijk op www.funhome.nl

BESTEL KAARTENhttps://ita.nl/nl/voorstellingen/fun-home/4715/https://ita.nl/nl/voorstellingen/fun-home/4715/shapeimage_14_link_0